Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

my current makeup routine


Μιας και προτιμώ το ελαφρύ μακιγιάζ γενικά,  έχω βρει τα προϊόντα που μου προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς πολλή βαβούρα και τεχνική.
Επειδή δεν αντιμετωπίζω προβλήματα ακμής παρά μόνο τα περιστασιακά σπυράκια και κάποια ερυθρότητα η επιδερμίδα μου δεν έχει ανάγκη από μακιγιάζ υψηλής κάλυψης. Αν η επιδερμίδα σου έχει ακμή και σημάδια που θα ήθελες να καλύψεις τότε τα cushion foundations δεν σε καλύπτει. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το συγκεκριμένο concealer από την άλλη, είναι αρκετά καλυπτικό οπότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Πιο αναλυτικά τώρα...

Προσθήκη λεζάντας


INSTANT ANTI-AGE CONCEALER MAYBELLINE NEW YORK
Λοιπόν... δεν ξέρω αν είσαι έτοιμη γι' αυτό που πρόκειται να σου πω. Με αυτό το προϊόν είχε τρελαθεί όλος ο beautόκοσμος του εξωτερικού, ζηλεύαμε εμείς εδώ στην Ελλάδα και τελικά το πιάσαμε κι εμείς στα χέρια μας. Είναι αρκετά καλυπτικό και μπορείς να το φορέσεις και μόνο του βάζοντας από δω κι από κει στο πρόσωπό σου. Όμως, για τα δικά μου μάτια που χρειάζονται ενυδάτωση δεν είναι το τέλειο. Καλύπτει ερυθρότητες και μαύρους κύκλους αλλά αισθάνομαι ότι κάθεται στην περιοχή κάτω από τα μάτια και δεν απλώνεται καλά. Προφανώς και έχω ενυδατώσει την περιοχή πριν και το απλώνω με νωπό σφουγγαράκι αλλά τα μάτια μου δεν το έχουν λατρέψει. Επίσης, δεν είμαι πολύ φανατική με το σφουγγαράκι που έχει για την εφαρμογή, κάτι μου κάνει. Συνεχίζω όμως και το χρησιμοποιώ γιατί είναι ένα πολύ καλό προϊόν αλλά όχι το ιδανικό για κάτω από ξηρά μάτια.

DREAM CUSHION MAYBELLINE NEW YORK
Τα cushion προϊόντα είναι σαν ποτισμένα με foundation σφουγγάράκια. Υπάρχει μέσα στο προϊόν ένα μαξιλαράκι για την εφαρμογή αλλά εγώ προτιμώ το σφουγγαράκι, τύπου beauty blender. 

ΙΝVISIBLE TOUCH FACE FIXING POWDER KIKO MILANO
Κλασσική αγαπημένη διάφανη πούδρα, εξαφανίζει γυαλάδες και λειαίνει την όψη της επιδερμίδας.

HOOLΑ BRONZER BENEFIT
Άλλο κλασσικό κι αγαπημένο, έχει την τέλεια απόχρωση για σκιάσεις και για να ζεστάνεις λίγο το πρόσωπό σου. Οι σκιάσεις είναι το contouring ε.

LE BLUSH L'OREAL PARIS in 120
Αααααα! Λατρεμένο ροζ υγείας! Φαίνεται ότι έχει μια φυσική λάμψη και ροζάδα σα να μην έχεις κάνει τίποτα. Yes yes yes.

THE FALSIES PUSH UP ANGEL MASCARA MABELLINE NEW YORK
ΤΕ ΛΕΙ Ο. Με ένα πέρασμα είναι νορμάλ ωραίες, πλούσιες, μακριές βλεφαρίδες και με περισσότερα είσαι η ντίβα που κρύβεις μέσα σου. Το σκεπτικό είναι ότι σου δίνει ένα αποτέλεσμα σαν να έχεις βάλει τουφάκια ψεύτικης βλεφαρίδας.

BROW SATIN MAYBELLINE NEW YORK
Thank God ε. Υπέρτατο, τέλειο χρώμα, τέλεια μύτη, χίλια μπράβο. Το σφουγγαράκι από πίσω δεν βολεύει ούτε λίγο αλλά το παραβλέπω.

BROWVO CONDITIONING PRIMER BENEFIT
Μια χαρά τζελ για τα φρύδια αλλά´δεν το πλήρωσα γι'αυτό´τον λόγο. Λέει ότι βοηθάει στην ενδυνάμωση της τρίχας αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι βοήθησε και πολύ. Or at all.

LIPOSAN
Με μια μυρωδιά που σε γεμίζει αναμνήσεις και ένα χρώμα λες και μόλις έφαγες φράουλες, δεν φεύγει από την τσάντα μου. Όπως και το αδερφάκι του το μπλε.

 MIRACLE COMPLEXION SPONGE REAL TECHNIQUES
Δεν χρειάζεται να πειραματιστείς δεξιά και αριστερά με τα ακριβά ή με τα πάμφτηνα που χαλάνε σε δευτερόλεπτα. Κρατάει πολύ καιρό και κάνει το αποτέλεσμα του foundation (είτε υγρού είτε cushion) να μοιάζει φυσικό. Απλά το βρέχεις και το στεγνώνεις λίγο στην πετσέτα και εφαρμόζεις το προϊόν σου στο πρόσωπο. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για contouring αν έχεις υγρό bronzer ή stick.

ZOEVA BRUSHES
Ό,τι πιο affordable και αξιόπιστο κυκλοφορεί εκεί έξω. Έρχεται σε σετ αλλά και μεμονωμένα και αν δίνει λίγο χρόνο στο μακιγιάζ σου και χρησιμοποιείς πινέλα θα το αγαπήσεις.

H&M
Αυτό το υπερτέλειο και υπερχίπστερ νεσεσέρ έχει στεγάζει το μακιγιάζ μου τους τελευταίους αρκετούς μήνες. Δεν κάνει τσακίσματα, καθαρίζει εύκολα και χωράει παραπάνω από τα απαραίτητα.










Τι έχεις να προτείνεις στην παρέα; Γράψε σχόλιο! Μην ξεχάσεις να κάνεις like στην σελίδα του The howse project στο facebook και follow στο instagram @thehowseproject για να μεγαλώσουμε την παρέα μας!

Καλό τριήμερο!
φιλί, 
Αναστασία 



ΥΓ: Τα προϊόντα που αναφέρονται τα έχω αγοράσει μόνη μου και οι εντυπώσεις και οι απόψεις είναι απόλυτα ειλικρινείς και ολόδικές μου. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει σταλεί από κάποια εταιρεία, θα αναφέρεται. :)

ΥΓ2: Όλο το φωτογραφικό υλικό είναι δικό μου καθώς και η επεξεργασία του. :)

1 σχόλιο:

  1. Πολυ ωραιο post, λιγα και καλα προιοντα με απλα βηματα. Καλα τα Liposan σταθερη αξια! Και εγω το ομολογω οτι δεν μου αρεσε το συγκεκριμενο concealer της Maybelline,νιωθω οτι εχει πολυ σιλικονη μεσα και καθεται περιεργα στη περιοχη των ματιων. Θα ηθελα να δω και ενα post με skincare routine στο μελλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή