Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

OCTOBER FAVOURITES 2015


Ο Οκτώβρης είναι ένας από τους αγαπημένους μου μήνες. Για την ακρίβεια είναι από τους λίγους μήνες που μου αρέσουν σαν μήνες και όχι σαν "ο μήνας που έχει γενέθλια ο ανηψιός μου" ή "ο μήνας που έχω διακοπές". You get me? Ας βάλουμε λοιπόν και τον Οκτώβρη στα αγαπημένα του Οκτώβρη! Και συνεχίζουμε...



BEAUTY


KORRES WILD ROSE EYE CREAM


Σε αυτή την κρέμα έχω αναφερθεί και στο παρελθόν και είναι αγαπημένη μου, σαφέστατα, σαν προϊόν. Ο δεύτερος λόγος που μπαίνει στα αγαπημένα είναι η αλλαγμένη συσκευασία της. Επειδή έβλεπα ότι σιγά σιγά μου τελείωνε η κρέμα, πήρα το backup μου αλλά δεν άνοιξα το κουτί. Προς μεγάλη μου έκπληξη λοιπόν, όταν ήρθε η ώρα να την χρησιμοποιήσω είδα ότι το σωληνάριο ήταν κάπως πιο σκληρό, σταθερό και στεκόταν. Μπράβο!


SUN SCREEN VELVET FACE CREAM SPF 50+

Τα έχουμε ξαναπεί εδώ, υπέροχη μεταξένια υφή. Το χρησιμοποιούσα σαν βάση κάτω από το μακιγιάζ μου και ήμουν πολύ ευχαριστημένη!


MAKEUP


MAC PRO LONGWEAR NOURISHING WATERPROOF FOUNDATION in NC25
MAC MINERALIZE CONCEALER in NW25
MAC PREP + PRIME HIGHLIGHTER in RADIANT ROSE

WOW! Απλά ΤΕΛΕΙΟ combo, θα έρθει αποκλειστικό post γι'αυτά τα διαμάντια.



MAYBELLINE NEW YORK FIT ME CONCEALER in 15 and 20

Ευκολοφόρετο concealer, πολύ καλή κάλυψη, δεν κάνει γραμμές. Το εφαρμόζω με το πινέλο μου κάτω από τα μάτια, στο βλέφαρο και όπου έχω κάποια κοκκινίλα, σημάδι ή σπυράκι. Έχω δύο αποχρώσεις, βάζω την 20 η οποία καλύπτει και από πάνω λίγο από την 15 για να φωτίσει τα μάτια μου. Όταν βαριέμαι, βέβαια, βάζω μόνο την 20. Χουχου! Πολύ καλό! Μπράβο του.



TOO FACED CHOCOLATE BAR

Αγάπη, λατρεία, αγάπη, αγάπη! Και αυτό θέλει αποκλειστικό post. Έχει διάρκεια, κάλυψη και οι σκιές απλώνονται πανεύκολα. Love.



KIKO ACE OF DIAMOND LIP PENCIL similar here
KIKO SMART LIPSTICK in 909 CHERRY RED

Λατρεμένο combo για το φθινόπωρο, βγαίνει κάπως -wait for it- μπορντωμώβ η απόχρωση. Το μολύβι ήταν limited edition, οπότε το από πάνω link σας πηγαίνει στα υπόλοιπα μολύβια χειλιών της εταιρείας.


MAYBELLINE NEW YORK THE ROCKET VOLUME EXPRESS

Έμπιστη συνοδοιπόρος στη ζωή, Δίνει όγκο, μήκος και έχει μεγάλη διάρκεια. Είναι η go to mascara μου, μέρα και νύχτα.


FASHION
(Ο Θεός να την κάνει :P)



Για κάποιες που θα διαβάζεται το post, η πρώτη φωτογραφία με τα σκουλαρίκια τριαντάφυλλα είτε θα ξυπνάει γλυκές μνήμες είτε θα ξύνει πληγές. Αν ανήκεις στην γενιά μου, θα θυμάσαι ότι αυτά τα σκουλαρίκια ήταν την μόδας κάποτε, και τα φορέσαμε πολύ. Αν τα έχεις ακόμα, θα είσαι χαρούμενη. Αν τα έχεις χάσει, σου ξύνω πληγές. Είναι από τα πιο όμορφα, απλά και ευκολοφόρετα σκουλαρίκια κι εύχομαι να μην τα χάσω πο-τέ.
Τα υπόλοιπα, ήταν αγαπημένα λόγω Halloween αλλά δεν τα φοράω μόνο σε καρναβαλικές περιόδους, χεχε. Τα σκουλαρίκια Jack Skellington είναι από την Disneyland Paris και οι αράχνες δεν θυμάμαι καθόλου από που!


H&M HAIR ACCESSORIES

Για τα παραπάνω αξεσουάρ μιλήσαμε σε αυτό το post, τα φόρεσα και τα λάτρεψα. Την νυχτερίδα και τα χέρια δεν θα τα βρεις γιατί ήταν εποχιακά. Τον φιόγκο, ο οποίος έχει τραβήξει βλέμματα ομολογώ, δεν τον βρήκα στο site του H&M αλλά βρήκα αυτό το σετ με δύο φιόγκους σε άσπρο και μαύρο.




Pink Ribbon DUKAS for ESTEE LAUDER

Αυτό το βραχιόλι, είναι ο μόνος λόγος που φοράω ροζ.
Το 2005 η Estée Lauder ανέθεσε στον σχεδιαστή Δούκα ένα πρωτότυπο project, τον σχεδιασμό ενός κοσμήματος με έμπνευση την ροζ κορδέλα για τον καρκίνο του μαστού. Το κόστος είναι 10 ευρώ και αποσκοπεί στην οικονομική ενίσχυση του Σύλλογου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Άλμα Ζωής.

(Ο καρκίνος του μαστού, η ενημέρωση και η πρόληψη είναι κάτι που αφορά όλες μας. Ενημερωθείτε, πηγαίνετε στον γυναικολόγο σας και να προσέχετε τον εαυτό σας.)


ZARA

Λατρεμένος τζιν σωλήνας, ένα με τα πόδια μου από την πρώτη Λυκείου. Είμαι τέταρτο έτος. Best friends forever.
Είχε την τιμητική του αυτόν τον μήνα γιατί το φορούσα κάθε μέρα στην δουλειά. Promo for the win.





PINK WOMAN

Άλλο ένα τζιν που έλιωσα τον μήνα που μας πέρασε. Μου το χάρισε η ξαδέρφη μου η Αθανασία, ψηλοκάβαλο τζιν με τέλεια σκισίματα. Love.


SFERA

Και το backround του σημερινού post, άλλο ένα κομμάτι που μου χάρισε η Αθανασία. Κοντό παλτό, στην μέση, ό,τι πρέπει για το ελαφρύ κρύο. Με μια χοντρή ζακέτα αντέχει και σε πιο βαρύ κρύο.


FOOD



ΜΠΙΣΚΟΤΑ MASCOT ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Αυτά τα μπισκότα θυμίζουν μόνο παιδική ηλικία. Την δική μου τουλάχιστον :P Κατά καιρούς τα βλέπω στο σούπερ μάρκετ και τα παίρνω χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό έτυχε και τον Οκτώβρη! Με συνόδευσαν σε πολλές κούπες καφέ, πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη και αδύναμες στιγμές που δεν μπορούσα να τους αντισταθώ.


NEW YORK SANDWICHES Αμπελόκηποι

Η εικόνα δεν αποτυπώνει τον παράδεισο γεύσεων που προσφέρει αυτό το πιάτο. Αποφεύγω να δω την εικόνα γιατί αν την κοιτάξω λίγο παραπάνω θα πάω τρέχοντας μέχρι τους Αμπελόκηπους ΤΩΡΑ. Δεν έχω λόγια. Υπέρτατο brunch μενού. Έφαγα τα 5th AVE eggs benedict και έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Για την ακρίβεια με το στόμα κλειστό, μασουλώντας ακατάπαυστα γιατί ήταν πεντανόστιμο. Πρέπει να πας οπωσδήποτε. Δέχομαι προκαταβολικά τα ευχαριστώ σου.

note: Πρέπει να κλείσεις τραπέζι. Το μαγαζί είναι πολύ όμορφο αλλά μικρό και οι fans είμαστε πολλοί. Εμείς δεν είχαμε κλείσει τραπέζι και κάτσαμε στον πάγκο, όπου ήταν πολύ όμορφα επίσης. Το πρόβλημα είχε ο κόσμος που ήρθε αργότερα και δεν είχε να κάτσεις ούτε στον πάγκο...


SALE BIANCO Γλυφάδα

Το Sale Bianco μου άρεσε έτσι κι αλλιώς σαν μαγαζί, το highlight αυτού του μήνα όμως ήταν αυτή η μακαρονάδα. Μου τρέχουν τα σάλια στην σκέψη. Δεν θυμάμαι πώς την έλεγαν αλλά ήταν πεντανόστιμη. Είχε μια φρεσκάδα, δεν ένιωθες να τρως κάτι βαρύ μιας και δεν είχε κρέμα ή άλλη σάλτα. Αν δεν κάνω λάθος, είχε μοτσαρέλα, ελαφριά πέστο ρόκας και ντοματίνια. Μιαμμμμ...


OTHER

Δεν το έχω τελειώσει αλλά το ξεκίνησα τέλη του Οκτώβρη. Είναι το αυθεντικό βιβλίου του Peter Pan από τον J. M. Barrie. Υπέροχα Αγγλικά και φυσικά υπέροχη ιστορία...


ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ Καταφύγιο Αρκούδας ΝΥΜΦΑΙΟ

Αυτήν εδώ την πανέμορφη αρκουδίτσα την είχα αγοράσει πριν 3 χρόνια από τον Αρκτούρο στο Καταφύγιο της Αρκούδας στο Νυμφαίο. Μοναδική εμπειρία και μοναδικό σουβενίρ. Την έψαχνα λοιπόν πολύ καιρό και νόμιζα ότι την είχα χάσει αλλά την βρήκα!



STARBUCKS

Δώρο από μια ψυχή που ξέρει πόσο τρελαμένη είμαι με τα Starbucks, πολύ κομψή και ευρύχωρη. Δεν φεύγει από το χέρι μου!


Δεν δούλευα στην συγκεκριμένη προώθηση, μην νομίζετε ότι το διαφημίζω, απλά έπρεπε να μπει στα favourites γιατί με έχει σώσει. Αυτό το κίτρινο gadget είναι ένας φορητός φορτιστής ή αλλιώς power bank ο οποίος συνδέεται με το κινητό σου και το φορτίζει σαν να ήταν στην πρίζα. Ο συγκεκριμένος αντέχει για δύο ολόκληρες φορτίσεις του κινητού σου και τον κέρδισα μέσα από την προωθητική ενέργεια της Πειραιώς για τους φοιτητές. Αν δεν πετύχεις αυτή την ενέργεια, μπορείς να προμηθευτείς έναν τέτοιο σωτήρα από όλα τα μαγαζιά που ασχολούνται με την τεχνολογία. Θα βρεις και με 10 ευρώ.


JUST MARRIED

Φυσικά δεν μιλάω για εμένα αλλά για την προαναφερθείσα ξαδέρφη μου η οποία παντρεύτηκε και περάσαμε πανέμορφα όχι μόνο στον γάμο αλλά και σε όλη την προετοιμασία! Μπορεί να μην πήγα στο bachelorette της αλλά μου κράτησε κορδέλες, φτιάξαμε μπισκότα και cupcakes για το κρεβάτι, αλλάξαμε τα κουφέτα στις μπομπονιέρες, βγήκαμε, συγκινηθήκαμε στον γάμο *κλαψ*, βγάλαμε φωτογραφίες και χορέψαμε μέχρι τελικής πτώσεως. Να ζήσουν, να είναι χαρούμενοι, υγιείς και ευτυχισμένοι! Είναι από τα πιο κουλ ζευγάρια και του εύχομαι να είναι έτσι για πάντα!



Λέω να καθιερώσω αυτή την στήλη, είναι από της αγαπημένες μου νομίζω. Μου αρέσει και να τις διαβάζω και να τις βλέπω στο youtube. Δεν είναι υπόσχεση αλλά σκέψη! Εσείς τι λέτε;

Τι αγαπήσατε τον Οκτώβρη; Να ξέρετε κάτι ετοιμάζω για τα πρώτα γενέθλια του blog... Ήταν στις 7 Νοέμβρη. Μείνετε συντονισμένοι. ;)

Ξέρετε που θα με βρείτε...
Φιλί,
Αναστασία 


ΥΓ: Τα προϊόντα που αναφέρονται τα έχω αγοράσει μόνη μου και οι εντυπώσεις και οι απόψεις είναι απόλυτα ειλικρινείς και ολόδικές μου. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει σταλεί από κάποια εταιρεία, θα αναφέρεται. :)
ΥΓ2: Όλο το φωτογραφικό υλικό είναι δικό μου καθώς και η επεξεργασία του. :)

2 σχόλια: