Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Sahara lips


Σε ταλαιπωρούν τα σκασμένα χείλη; Πας να φιλήσεις το άλλο σου μισό και σκάει σαν μπαλόνι; Ακούγομαι σαν διαφήμιση telemarketing; Τότε είσαι στο κατάλληλο μέρος.


Ποιος κακοήθης είπε ότι τα χείλη μας ταλαιπωρούνται μόνο από το κρύο τον χειμώνα; Αν δεν πίνεις νερό και αν υποφέρεις  από αλλεργίες, το κακό παραμονεύει και την άνοιξη. Το scrub είναι πολύ απαλό για τα χείλη και ενυδατικό.

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι πολύ απλά, τα έχεις σίγουρα στα ντουλάπια σου και θα σώσουν τα σκασμένα χείλη σου for sure! Αυτά δεν είναι άλλα από το μέλι και την ζάχαρη (είτε λευκή είτε καστανή), τα ανακατεύεις μαζί και είναι έτοιμο. Αν θέλεις να σου κρατήσει για κανα δυο εβδομάδες (ή και παραπάνω, θα το καταλάβεις από την όψη και την μυρωδιά) πρέπει να το φυλάξεις σε βαζάκι που κλείνει αεροστεγώς. Αλλιώς, αν το θέλεις για μια δυο φορές κλείσε το μπολ με το μείγμα με μεμβράνη.

Η εφαρμογή του είναι πολύ απλή, παίρνεις μια ποσότητα με μια μπατονέτα (ή με το δάχτυλο), την απλώνεις στα χείλη και με το δάχτυλο κάνεις κινήσεις είτε κυκλικές είτε δεξιά κι αριστερά σαν να απλώνεις lip balm. Πρόσεξε να μην το παρακάνεις με το τρίψιμο! Η επιδερμίδα των χειλιών είναι πολύ λεπτή και γενικά δεν ενδείκνυται το scrub στα χείλη. Στα σκασμένα χείλη το κάνουμε για να φύγει το νεκρό ξερό δέρμα. Μπορείς να το αφήσεις για λίγο σαν μάσκα κι έπειτα να το ξεπλύνεις με νερό. Έτοιμη!

Εγώ είδα διαφορά από την πρώτη εφαρμογή αλλά φυσικά χρειάστηκε κι άλλες. Αν το δοκιμάσεις, στείλε μου την φωτογραφία σου στην σελίδα του The howse project στο facebook ή αν την ανεβάσεις στο instagram κάνε με tag @thehowseproject.


Φιλί,
Αναστασία 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου