Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

The lipstick that doesn't transfer by Tommy G


Ορίστε;;; Είναι Τετάρτη και δεν περίμενες με αγωνία καινούργιο άρθρο στο blog;;; Έξω! Όχι, μηηηηη! Πλάκα κάνω! Ελπίζω να σε πρόλαβα και να μην την έκανες με ελαφρά επειδή έβαλα τις φωνές. Αχ, ξέρετε τι ωραίο διάλειμμα από το διάβασμα είναι αυτό; Βάλσαμο.
Άντε, για να μην σας συγκινήσω άλλο θα συνεχίσω με το άρθρο. Έψαξα, βρήκα και δοκίμασα πολλά lipstains για να μην σας λέω συνέχεια για τα ΚΙΚΟ (που εννοείται παραμένουν για πάντα στην καρδιά μου, έχει χώρο για πολλά κραγιόν αυτή) ή αυτό των Sephora.

Without further ado, σας παρουσιάζω το Dual No Transfer Lipstick της Tommy G, η οποία σε περίπτωση που δεν το ξέρεις είναι ελληνική εταιρεία. Υπόσχεται ότι είναι μακράς διάρκειας, απλώνεται εύκολα, στεγνώνει σε ένα λεπτό, έχει ματ αποτέλεσμα, δεν ξεραίνει τα χείλη, είναι ανθεκτικό και δεν αφήνει λεκέδες. Ε, τις τηρεί τις υποσχέσεις του και με το παραπάνω. Το βασικότερο κριτήριό μου είναι αν αφήνει λεκέ στο ποτήρι -πράγμα που απεχθάνομαι- και αν φεύγει με το φαγητό. Αυτό το κραγιόν πέρασε το τεστ. Θα σου κρατήσει από την βόλτα μέχρι το εστιατόριο, το μπλα μπλα, το κρασάκι, το  φαγητό, αλλά θα χρειαστεί ένα touch up πριν τον καφέ. 

Οι αποχρώσεις είναι 53, ζωή νά'χουν, οπότε σίγουρα θα βρεις κάτι που θα σου ταιριάξει. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι ότι έχουν και μολύβια σε αντίστοιχες αποχρώσεις για να μην κάνεις το ριψοκίνδυνο application κατευθείαν με το βουρτσάκι. Α! Το βουρτσάκι είναι επίσης βολικό, αν και μακρύ. Κάτι που θα πρέπει να προσέξεις οπωσδήποτε είναι να βάλεις κάποιο ενυδατικό προϊόν πριν εφαρμόσεις το κραγιόν. Αν τα χείλη σου είναι ξερά, προτίμησε κάποιο πιο ενυδατικό κραγιόν γιατί αυτό, όπως και άλλα lipstains που γίνονται ματ, όταν στεγνώνουν σε ξερά χείλη δείχνουν αρκετά άσχημα και δεν απλώνονται ομοιόμορφα. Τέλος, το γυαλιστικό σου δίνει μία λάμψη αν δεν θες ματ αποτέλεσμα και αν βάλεις ελάχιστο τους δίνει μια πιο juicy όψη.




Να περιμένετε καινούργιο άρθρο κάθε Τετάρτη αλλά και κάθε Παρασκευή! Αν γίνει καμιά στραβή μην ανησυχήσετε, απλά έχω εξεταστική και... ας μην αρχίσω την γκρίνια. Καταλαβαίνετε!

Μην ξεχάσεις να κάνεις like στην σελίδα του The howse project στο facebook και follow στο instagram @thehowseproject

φιλί, 
Αναστασία 



ΥΓ: Τα προϊόντα που αναφέρονται τα έχω αγοράσει μόνη μου και οι εντυπώσεις και οι απόψεις είναι απόλυτα ειλικρινείς και ολόδικές μου. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει σταλεί από κάποια εταιρεία, θα αναφέρεται. :)

ΥΓ2: Όλο το φωτογραφικό υλικό είναι δικό μου καθώς και η επεξεργασία του. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου