Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Sleeping beauty indeed!

 Απόψε θα σας μιλήσω για την αγαπημένη μου μάσκα ύπνου από τον KORRES. Είναι ο ορισμός του εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει babes.


Την εφαρμόζεις στο πρόσωπό σου και κοιμάσαι. Το επόμενο πρωί ξυπνάς με πιο φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα! Αυτό το άτιμο το άγριο τριαντάφυλλο κάνει θαύματα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω γι'αυτή την μάσκα! Με ένα μόνο προϊόν ξυπνάς σαν μπουμπούκι. Άσε που αν είσαι σαν κι εμένα και βάζεις πέρα από ενυδατική και κρέμα ματιών ή ενυδατική και σέρουμ ή ενυδατική και κρέμα ματιών και σέρουμ... πετάς την μασκούλα σου και νάνι! Θα την βρείτε στο κατάστημα του KORRES ή ηλεκτρονικά στο site της εταιρείας.

Και κάτι τελευταίο. Προφανώς δεν φοράω ίχνος makeup στις φωτογραφίες αλλά δεν  με νοιάζει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με αυτό το blog αλλά νιώθω άνετα να ξεμπροστιάζω τα σπυράκια και τις κοκκινίλες μου και να παίρνω ηλίθιες γκριμάτσες επειδή (έτσι είμαι στην πραγματική ζωή αλλά και γιατί) ντρέπομαι. Όχι ότι θα έπρεπε να ντρέπομαι, ξέρεις φυσική ομορφιά και τα λοιπά αλλά καταλαβαίνεις. Αυτά. Στο θέμα μας τώρα.


Αφού πλύνεις το πρόσωπό σου,


και το καθαρίσεις και με το toner σου (αν χρησιμοποιείς),


Προσοχή στην μύτη. Είναι το στέκι όλων των μαύρων στιγμάτων. Daaaamn those pooores!

περιεργάζεσαι την μάσκα σου.






Η μάσκα έχει περίεργη υφή και είναι αρκετά πηχτή, δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο στον κόσμο αλλά όταν απλωθεί δεν ενοχλεί. Η μυρωδιά της νομίζω διχάζει, ενώ μυρίζει σαν πραγματικό τριαντάφυλλο (σαν σοβαρό τριαντάφυλλο, όχι αυτό το τεχνητό το μπλιαξ που σου δημιουργεί πονοκέφαλο), έχει και μυρωδιά κρέμας. Είναι λίγο περίεργη αλλά ξαναλέω, δεν ενοχλεί. Την μυρωδιά την καταλαβαίνεις έντονα όταν μυρίσεις το βαζάκι, γενικά δεν μυρίζει έντονα.


Τέλος, την εφαρμόζεις!


Εγώ πρώτα βάζω λίγο από το προϊόν στο μέτωπο και τα δυο μάγουλα και μετά το απλώνω σε όλο το πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις.


Και μετά κοιμάσαι σαν πουλάκι...



BlooperzZ!
Love is in the air... LOVE IS IN THE AAAAAIRRR! ♩ ♪ ♫ ♬

Κούκου......
ΤΣΑ!
Καταραμένοι πόροι.
Yep. Η τύπισσα κάνει jazz hands. Yep...


Εσύ ποιο θαυματουργό προϊόν χρησιμοποιείς; Έχεις δοκιμάσει αυτή την μάσκα; Γράψε το σχόλιό σου κάτω από το post για να μας πεις την γνώμη σου αλλά και να προτείνεις στην παρέα μας και άλλες εναλλακτικές.
Μέχρι το επόμενο post, θα με βρείτε 
στο instagram και στο twitter @thehowseproject και στην σελίδα του The howse project στο facebook.


Φιλί,
Αναστασία 


ΥΓ: Τα προϊόντα που αναφέρονται τα έχω αγοράσει μόνη μου και οι εντυπώσεις και οι απόψεις είναι απόλυτα ειλικρινείς και ολόδικές μου. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει σταλεί από κάποια εταιρεία, θα αναφέρεται. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου