Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Christmas Nails Inspiration

     Έφτασε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η εποχή που βασιλεύουν στα νύχια σου το glitter, τα στρας, τα χιόνια, η Άρτα και τα Γιάννενα και είναι αποδεκτά από την κοινωνία: ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. Καλό μήνα σε όλους!❅
   Ο Δεκέμβριος μας βρίσκει να βυθιζόμαστε στο γιορτινό κλίμα ξεκινώντας από τα νύχια. Ακολουθούν οι προτάσεις μου για τις γιορτές, ανεξάρτητα από την μόδα, γιατί τα Χριστούγεννα είναι πάντα ίδια κι εγώ είμαι άσχετη από μόδα. Προϊόντα που έχω δοκιμάσει, μου αρέσουν και τα χρησιμοποιώ.


Μπροστά, Αριστερά Textured Glitter Nail Paint by Barry M - White Lady TNP8,
Δεξιά Glitter Nail Paint by Barry M - Ruby Slippers np361
Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Glitter Nail Paint - Black Multi Glitter np 333, Barry M
Nail Enamel 393, Flormar
Nail Lacquer 271, KIKO
Glitter Effect 991, Erre Due
Τα glitter δίνουν ένα ωραίο εφέ πάνω σε ένα βερνίκι ή σε ένα γαλλικό μανικούρ αλλά μπορούν να σταθούν και μόνα τους, ίσως με δυο ή τρεις στρώσεις.


Icy Top nail enamel IT04, Flormar
ΜΕΓΑΛΟ κυνήγι για το συγκεκριμένο βερνίκι. Είναι τέεελειο! Βγαίνει και σε άλλα χρώματα αλλά το άσπρο μοιάζει σα να έχει χιονίσει. Μου αρέσει πολύ πάνω από γαλλικό ή πάνω από κόκκινο και πράσινο.


Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Sequin Nail Effects - White - snp1, Barry M
Jewel Glitter Nail Paint - Rose Quartz - np349, Barry M
Nail Polish Stay Golden, H&M
Τα συγκεκριμένα δεν θα έλεγα ότι στέκονται μόνα τους αλλά αναδεικνύονται με το χρώμα που θα τα συνδυάσεις. Μπορείς να τα βάλεις και μόνα τους απλά ίσως δεν φαίνονται τόσο, ίσως δεν ξεχωρίζουν πολύ.


Μπροστά: Αριστερά Μωβ-Χρυσό Aquarium - Persian - aqnp7, Barry M
Δεξιά Nail Lacquer 266, KIKO

Πίσω, από τα αριστερά προς τα δεξιά: Λευκό περλέ Last minute 28, Erre Due
Quick Dry nail lacquer 857, KIKO
 Quick Dry nail lacquer 859, KIKO
Σκούρο μπλε Exclusive 88, Erre Due
Βερνίκια που τις περισσότερες φορές είναι μια χαρά από μόνα τους, όπως το ασημί, το χρυσό και το σκούρο μπλε, αλλά δείχνουν ακόμα καλύτερα αν βάλουμε ένα κοντινό τους χρώμα από κάτω, όπως το άσπρο, το μωβ και το μπλε στην φωτογραφία. Το μωβ, για παράδειγμα, το έβαλα πάνω από ένα άλλο μωβ και απλά το λάτρεψα. Αν και μπορείς να βάλεις μια, δυο, τρεις, εκατό στρώσεις για να φτάσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Μαύρο Last minute 44, Erre Due
Exclusive 19, Erre Due
Πράσινο Beat 620, Erre Due
Nail Lacquer KIKO ( Ο κωδικός έχει σβηστείιι!)
Κάτω: Poker nail lacquer 04, KIKO
Αυτά είναι τα χρώματα που προτιμώ περισσότερο στις γιορτές. Με ή χωρίς σχέδια, μου αρέσουν πολύ. Ίσως και κανένα γαλλικό μανικιούρ!


Nail Art Pen Black & White, Barry M
Στυλό για σχέδια στα νύχια! Είναι πααανεύκολα στην χρήση και μπορείς να κάνεις ότι σου κατέβει στο κεφάλι. Έχουν βγάλει πολλές εταιρείες παρόμοια στυλό, θα σου είναι εύκολο να τα βρεις!


Αυτοκόλλητα για τα νύχια, JUMBO
Αν θες να το παρατραβήξεις, υπάρχουν και αυτοκολλητάκια!


Nail Textile 411, Υφασμάτινα Αυτοκόλλητα νύχια, SEPHORA

Γι' αυτά εδώ τα πανέμορφα καρό υφασμάτινα αυτοκόλλητα για τα νύχια, είμαι διχασμένη. Ενώ είναι πολύ όμορφα και κολλάνε καλά στα νύχια, όταν τα κόβεις στην άκρη ξεφτίζουν. Κι ας τα έκαψα στα ξέφτια, κι ας τους έβαλα μανό λίγο στην άκρη, τίποτα. Θα δοκιμάσω την επόμενη φορά να τα καλύψω με διαφανές top coat και θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα. 


Περιποιηθείτε τα νυχάκια σας, κάθε φορά που θα τα κοιτάζετε μες τη μέρα θα σας φτιάχνουν την διάθεση και θα σας θυμίζουν ότι πλησιάζουν τα Χριστούγεννα... Σε 23 μέρες!!! 

Φιλί,
Αναστασία 



ΥΓ: Τα προϊόντα που αναφέρονται τα έχω αγοράσει μόνη μου και οι εντυπώσεις και οι απόψεις είναι απόλυτα ειλικρινείς και ολόδικές μου. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει σταλεί από κάποια εταιρεία, θα αναφέρεται. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου