Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015

HOW to cook the perfect bacon


Πρόσφατα, σε μια βόλτα μου στο διαδίκτυο έπεσα πάνω σε αυτό εδώ το βίντεο του America's Test Kitchen. Αυτό που λέει στο βίντεο, είναι ένα απλό αλλά πολύ βοηθητικό tip για να μαγειρέψεις ιδανικά το μπέικον. 


Για να μην είναι ξερό το μπέικον αλλά τραγανό και ζουμερό, σκεπάζεις τις φέτες του μπέικον με νερό και το αφήνεις να βράσει μέχρι να εξατμιστεί. Έπειτα συνεχίζεις το ψήσιμο μέχρι να γίνει όσο τραγανό το θες! Με το νερό, το μπέικον κρατάει την υγρασία του και δεν καίγεται όταν το ψήνεις.







Μην ξεχάσεις με το που σερβίρεις το μπέικον, να ρίξεις νερό στο τηγάνι για να ξεκολλήσουν τα λίπη και να καθαρίσει πιο εύκολα!

Καλή σας απόλαυση!

Αν μαγειρέψεις κι εσύ το μπέικον σου έτσι, στείλε μου την φωτογραφία σου!
Θα με βρείτε στο instagram και το twitter @thehowseproject και φυσικά στην σελίδα του The howse project στο facebook!



PS:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου