Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

LAST MINUTE lifestyle GIFTGUIDE | #BLOGMAS


Σας έφτιαξα!!! Για εσάς εκεί έξω που θέλετε να κάνετε δώρα αλλά τελευταία στιγμή δεν προλαβαίνετε ούτε να κλ... σκεφτείτε! Είναι δώρα για όλους, που τα χρησιμοποιούμε όλοι και δεν θα λέγαμε όχι σε κάποιο από αυτά. Κάποια θα τρελάνουν, κάποια θα δημιουργήσουν ένα απλό χαμόγελο αλλά σίγουρα όλα θα αρέσουν.


OYSHO ρόμπα: Ό,τι πιο cozy υπάρχει στον πλανήτη. Η ρόμπα είναι, νομίζω, το καλύτερο δώρο. Είναι σαν μια ζεστή αγκαλιά! Ναι, ξέρω, σου φαίνεται υπερβολικό αλλά για δοκίμασέ την και μετά τα ξαναλέμε. 


OYSHO socks: Πάλι στην κατηγορία του cozy δώρου, ποιος δεν θέλει και ζεστές και cute πατούσες; Ζούμε στην εποχή που το να σου πάρουν κάλτσες για δώρο δεν είναι κακό. Είναι fluffy και πολύ πολύ ζεστές!


PRAKTIKER JAR: Εδώ παίζουμε στην κατηγορία του instagramable αλλά και του healthy γιατί το βαζάκι σε σπρώχνει να φτιάξεις τον χυμό σου και αν τον ανεβάσεις στα social. Βέβαια, μπορείς να ανεβάσεις και το καφεδάκι σου και να τον ανεβάσεις. Ό,τι τραβάει η ψυχή σου φτιάξε τέλος πάντων και νιώθεις ότι πίνεις το ρόφημά σου έξω. 


ΑCCESSORIZE choker: Κατηγορία girly και κόσμημα! Είναι φουλ στην μόδα, αρέσει και το συγκεκριμένο είναι as sparkly as it gets οπότε ό,τι πρέπει για τις γιορτινές εμφανίσεις. 


FUJIFILM ΙΝSTAX MINI 8 Public: Αμφιβάλλω αν κάποιος δεν θα τσίριζε σε αυτό το δώρο. Είναι μία instant κάμερα που βγάζει φωτογραφίες στο μέγεθος κάρτας. Εδώ παίζουμε σε πιο high budget αλλά είναι κάτι που αξίζει, μένει και είναι διασκεδαστικό. Επίσης, αν ξέρεις ότι κάποιος έχει μια τέτοια κάμερα, δεν θα τον χαλάσει καθόλου να του κάνεις δώρο film! Σε περίπτωση όμως που πάρεις την κάμερα να πάρεις και το film γιατί χωρίς αυτό, δεν θα χαρεί την κάμερα ο κάτοχος.


MOLESKINE DOTTED NOTEBOOK Public: Αν ξέρεις ότι αυτός για τον οποίο ψάχνεις δώρο γράφει ή ζωγραφίζει ή κάνει και τα δύο, είναι το ιδανικό δώρο. Βέβαια, δεν μπορώ να μιλήσω αντικειμενικά γιατί τα τετράδια (και γενικά η γραφική ύλη) αποτελούν αδύνατο σημείο. Σε κάθε περίπτωση, ένα πιο προσεγμένο και καλής ποιότητας τετράδιο είναι κάτι που δεν θα το αγόραζε ο καθένας για τον εαυτό του, οπότε γιατί να μην το προσφέρουμε;


ΤΟSHIBA EXTRERNAL HARD DISC πλαίσιο
ΤURBO X AND INTENSO SD CARDS πλαίσιο
SONY POWER BANK Public
Εδώ παίζουμε στην κατηγορία techy, κάποια είναι πιο οικονομικά κάποια πιο ακριβά αλλά όλα αποτελούν μέρος της καθημερινότητας και είναι από τα δώρα που κανείς δεν θα έλεγε όχι.


Άντε, ψώνισες τα δώρα σου; Βέβαια, αν ανταλλάσσεις δώρα την Πρωτοχρονιά έχεις μέλλον να το σκεφτείς. Ελπίζω να σας βοήθησε το σημερινό άρθρο έστω και λίγο και να μην αγχωθείτε με τις επιλογές σας! Υπάρχει πάντα η κάρτα αλλαγής!

Ξέρετε τι συνειδητοποίησα μόλις; Σπάνια βάζω κάρτα αλλαγής στα δώρα που παίρνω! Ή που είμαι σίγουρη ότι θα αρέσουν είτε που με καταριούνται που πάλι δεν έβαλα κάρτα αλλαγής... Δεν θα μάθουμε ποτέ! μουαχαχα

Ελάτε να μεγαλώσουμε την παρέα μας! Κάντε like στην σελίδα του The howse project στο facebook και follow στο instagram @thehowseproject. Και φυσικά να θυμίσω το hashtag του blogmas, #thpblogmas.
jinglekiss,
Αναστασία 



ΥΓ: Τα προϊόντα που αναφέρονται τα έχω αγοράσει μόνη μου και οι εντυπώσεις και οι απόψεις είναι απόλυτα ειλικρινείς και ολόδικές μου. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει σταλεί από κάποια εταιρεία, θα αναφέρεται. :)

ΥΓ2: Όλο το φωτογραφικό υλικό είναι δικό μου καθώς και η επεξεργασία του. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου