Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

lazy girl makeup brush cleaning solution


Καταλαβαίνω απόλυτα πόσο ενοχλητικό είναι να πρέπει να πλένεις τα πινέλα σου και τα σφουγγάρια σου. Απόλυτα!
Γι'αυτό, υπάρχουν για μας τις τεμπέλες αυτά τα σπρέι τα οποία τα ψεκάζεις στα πινέλα και αφαιρούν υπολείμματα makeup. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τα καθαρίζεις έτσι πριν και μετά την χρήση τους και να τις πλένεις κανονικά με σαπούνι 1-2 φορές την εβδομάδα. Το συγκεκριμένο είναι των Sephora και κάνει την δουλειά του μια χαρά!

Αν βάλεις την ρουτίνα αυτή στο πρόγραμμά σου δεν θα σου φαίνεται και τόσο βουνό κάθε φορά που θα έρχεται η ώρα. Δεν είναι προτιμότερο από το να γεμίζεις σπυράκια μεταφέροντας τα βακτήρια από το πρόσωπο στην βούρτσα και μετά πάλι στο πρόσωπο και όλα αυτά να πολλαπλασιάζονται με τις μέρες; Απαπα. 

Για το σφουγγαράκι, μπορώ να πω ότι αυτό δεν βολεύει γιατί το σφουγγάρι απορροφά το foundation επειδή είναι υγρό οπότε δεν έχει νόημα να το καθαρίζεις επιφανειακά με το σπρέι. Βάλ'το με λίγο σαπούνι κάτω από την βρύση αμέσως μόλις το χρησιμοποιήσεις και είσαι έτοιμη, παίρνει το πολύ 1 λεπτό.





Καθαρίζεις τα πινέλα σου τακτικά; Κι αν ναι πώς; Κι αν όχι πώς αντέχεις; :P

Στείλε μας την φωτογραφία σου με τα φρεσκοπλυμένα πινέλα σου για να δώσεις το καλό παράδειγμα στην σελίδα του The howse project στο facebook και να κάνεις like μιας και θα είσαι εκεί. Αν την ανεβάσεις στο instagram κάνε με tag  ( και follow) @thehowseproject να σε καμαρώσω.


Φιλί,
Αναστασία 


ΥΓ: Τα προϊόντα που αναφέρονται τα έχω αγοράσει μόνη μου και οι εντυπώσεις και οι απόψεις είναι απόλυτα ειλικρινείς και ολόδικές μου. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει σταλεί από κάποια εταιρεία, θα αναφέρεται. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου