Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

all I want for Christmas is you, present


Είπα να ξεκινήσω από τώρα τα γιορτινά tutorial για νύχια. Ξεκινάμε με ένα δώρο με ασημένιο περιτύλιγμα και κόκκινη κορδέλα με χρυσόσκονη. Τι πιο Χριστουγεννιάτικο;
Βάλε ό,τι χρώματα θες και φέρε το δώρο στα μέτρα σου. Είναι πολύ εύκολο, κοιτάς τις φωτογραφίες και σε καθοδηγούν μόνες τους!

Τι χρειάζεσαι:
-βάση για να προστατεύσεις τα νύχια σου
-βερνίκι για το περιτύλιγμα
-βερνίκι για την κορδέλα
-βερνίκι με χρυσόσκονη για την κορδέλα (αν θέλεις)
-top coat ή/και στεγνωτικό top coat (προαιρετικό)
-πινελάκι για σχέδια ή τσιμπιδάκι/φουρκέτα μαλλιών για το σχέδιο



1. Περνάς την βάση σου και μετά δυο χέρια από το χρώμα τις επιλογής σου. Τέλος περνάς το στεγνωτικό top coat ή περιμένεις να στεγνώσουν τα νύχια σου μόνα τους.










2. Παίρνεις το εργαλείο σου, κάνεις τα χέρια σου όπως στην φωτογραφία και ζωγραφίζεις μια γραμμή με το χρώμα της κορδέλας σου. Τον αντίχειρα τον δουλεύεις μόνο του, άσχετα από τα υπόλοιπα δάχτυλα. Και εδώ, περνάς δύο φορές το βερνίκι για να είναι έντονο το χρώμα.










3. Για τον φιόγκο απλά κάνεις δύο τρίγωνα πάνω στην κορδέλα, όπως στην εικόνα, με το εργαλείο σου. Δοκίμασα και τον άλλο φιόγκο με τα δύο αυτάκια και την κορδέλα να αφήνει δυο ουρίτσες από κάτω αλλά δεν μου άρεσε, too messy. Και πάλι, περνάς δύο φορές το βερνίκι.






4. Τέλος, περνάς από πάνω από το σχέδιο την χρυσόσκονη για να καλύψει τις ατέλειες. *κλείνω ματάκι* Βάζεις και το top coat σου και είσαι έτοιμη!











Εσύ ξεκίνησες τα γιορτινά νύχια; Αν κάνεις αυτό το tutotial στείλε μου οπωσδήποτε την φωτογραφία σου στην σελίδα του The howse project στο facebook ή αν ανεβάσεις την φωτογραφία σου στο instagram ή το twitter κάνε με tag @thehowseproject και χρησιμοποίησε το hashtag #thpblogmas. Αν έχεις κάποια άλλη ιδέα, και πάλι κάνε με tag και βάλε το hashtag για να σε βρούμε!

jinglekiss,
Αναστασία 



ΥΓ: Τα προϊόντα που αναφέρονται τα έχω αγοράσει μόνη μου και οι εντυπώσεις και οι απόψεις είναι απόλυτα ειλικρινείς και ολόδικές μου. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει σταλεί από κάποια εταιρεία, θα αναφέρεται. :)

ΥΓ2: Όλο το φωτογραφικό υλικό είναι δικό μου καθώς και η επεξεργασία του. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου